Medya

Basın Bültenleri ve PDR Grubu Hakkında Haberler.

Medya

Yeni gelir kaynakları için atılacak ilk adım

08.05.2015

Yeni gelir kaynakları için atılacak ilk adım

Want To be A DOONer?" Toplantısı, 8 Mayıs 2015

PDR Group olarak Ocak 2015 itibarı ile üzerinde çalıştığımız, Hollanda meşeli Doon firmasının “ideate.validate.create” mottosu ile geliştirdiği, yaratıcı ve yenilikçi ürün ve fikirlerin bir iş modeli dahilinde müşteri geri beslemelerini de alarak en kısa zamanda hayata geçirilmesini hedefleyen “The Doon Orbit Innovation Method” ‘un ilk tanıtım toplantısını 08 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleştirdik.

DOON Kurucularından Hugo Bakkenist, DOON Danışmanı Martijn Kooreman and Uluslararası Büyümeden Sorumlu Wim Barendregt'in katıldığı"The DOON Innovation Metodu" iş dünyasının önde gelen firmalarının yöneticileri tarafından ilgi ile karşılandı. Tek bir günde nasıl inovatif bir şekilde çalışılabileceğini, işletmelerini inovatif kılmak için kullanacakları araçları nasıl uygulayacakları ve hem DOON metodolojisinin uygulayıcısı DOONer olma konusunda hem de bu metodolojinin firmalarda uygulanabilirliği konusunda ön bilgileri aldılar.

The Doon Orbit Innovation Method”’un ilk adımı olan 'A day In The Life of a Start up’ programını ise genel katılıma açık olarak 04 Haziran 2015 tarihinde Stylus Maslak Trend’de 09.30-17.00 arasında gerçekleştireceğiz.