Medya

Basın Bültenleri ve PDR Grubu Hakkında Haberler.

Medya

TMI&TACK International 2016 Dünya Kongresi Dubai’de gerçekleştirildi.

13.01.2016

TMI&TACK International 2016 Dünya Kongresi Dubai’de gerçekleştirildi.

Her yıl dünya genelinde 45 ülkenin yönetim, satış ve danışman ekiplerinin katılımıyla gerçekleşen TMI&TACK Dünya Kongresi bu yıl 13,17 Ocak 2016 tarihlerinde Dubai'de gerçekleştirildi.

5 gün süren kongrede ülkeler arası bilgi paylaşımlarının yapıldığı workshoplar, ülkeler genelinde 2015 yılının en iyi proje, iş geliştirme ve danışman ödüllerinin verildiği gala gecesi ve TMI International tarafından hazırlanan dünya genelinde en iyi organizasyonel değişim örneklerinin yer aldığı, yakında best seller listelerine gireceğine inandığımız kitabımız SHİFT'in lansmanı kongreye heyecan katan konuların başında geldi.

TMI Türkiye Genel Müdürü Ayşegül Drahşan tarafından yönetilen Renault Müşteri Deneyimi Projesi 40 ülkeden gönderilen adayları geride bırakarak İş Geliştirme ödülüne layık görüldü.
TMI TR aynı zamanda En İyi Proje ve Danışman alanlarında da finalist oldu.

TMI International tarafından hayata geçirilen global organizasyonel gelişim örneklerinin yer aldığı ve iş dünyasında yakında Best Seller listesine girecek olan kitabımız SHİFT'te ise PDR Group CEO'su Meltem Şakarcan ve TMI Türkiye Genel Müdürü Ayşegül Drahşan'ın makalelerinin de yer alması bizlere ayrı bir gurur kaynağı oldu.

TMI Türkiye olarak 2016 yılında da uluslararası düzeyde ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek üzere çalışmalarına devam edecek.