Medya

Basın Bültenleri ve PDR Grubu Hakkında Haberler.

Medya

TMI Türkİye 2015 Proje Ödüllerİ Sahİplerİnİ Buldu

09.09.2015

25.Yılını kutlayan TMI Türkiye sektörde bir ilke daha imza atarak 4 kilit alanı olan Hizmet Gelişimi, Performans Gelişimi, Markalaşmış Kurum Kültürü ve Liderlik Gelişimi konularında 2015 yılında gerçekleştirdiği en iyi projelerine ödüllerini takdim etti

9 Eylül 2015 tarihinde Stylus Maslak Trend toplantı salonlarında gerçekleştirilen bu görkemli günde TMI’ın Global de kullandığı 5I (Investigation, Identification, Implementation, Integration, Inspiration) Proje yaklaşımına göre değerlendirilen en iyi uygulamalar (best practices) ödüllendirilirken, Türkiye Dans Sporları Federasyonu Kurucu Üyesi ve Salsa-Sosyal Latin Dansları Eğitim Kurulu Başkanı Sn. Aytunç Bentürk ile geliştirilen “Stresinle Dans Et” eğitim programının da tanıtımı gerçekleştirildi

Hizmet Gelişimi Kilit Alanında ISS TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.’nin, Liderlik Gelişimi Kilit Alanında İNCİ HOLDİNG-İNCİ AKADEMİ’nin, Performans Gelişimi Kilit Alanında SHELL & TURCAS PETROL A.Ş.’nin, Markalaşmış Kurum Kültürü Kilit Alanında PAPILLON OTELS’in en iyi proje ödüllerine layık görüldüğü bu özel günde Juri Özel Ödülünün sahibi ise DENGE DEĞERLEME GAYRIMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. oldu.

TMI Türkiye’nin ilk kez gerçekleştirdiği proje ödülleri toplantısı geleneksel olarak bundan sonraki yıllarda da iş ortaklarıyla yürüteceği en iyi uygulamaların ödüllendirilmesiyle devam edecektir.

İletişim: info@tmi.com.tr

www.tmi.com.tr